mandag, november 16, 2009

Nattrapport...

Noen våknet kl halv ett i natt... Og satte opp et meget fornøyd uttrykk da mamman tok henne med opp en tre kvarters tid senere. Neimen om jeg vet hvorfor hun plutselig var lys våken midt på natta. Og hun vil ikke i seng igjen. Nå er klokka snart halv tre. Kanskje det er flere tenner på gang? hm... Nå krabber hun iallefall lykkelig rundt på stuegulvet, etter ei flaske melk, ei brødskive, ny bleie og dentinox-smurte gommer. Jeg er TRØTT!

I helgen hadde jeg min første arbeidshelg på dementavdelingen! Åh! Jeg har kosa meg! Opplæringsvaktene var et slit, men og få jobbe selv, og ikke dilte i hælene på noen, er meget bedre!!!

I ettermiddag, eller i går ettermiddag... eller hvordan blir det? ...klokka er over midnatt, så det blir vel i går... hadde jeg og Kristian søskenbarn kapret tante og onkels garasje. Vi har et kunstprosjekt på gang! Kristian har enttopp flyttet, og trenger noe på veggene, så da tok vi turen til Panduro i forrige uke og kjøpte inn et stort lerrett og maling. Det finnes en crazy kunstner som kaller seg Art Ranger, som maler noen veldig kule blider. Vi tok det slikt bilde som inspirasjon til det Kristian vil ha på veggen sin. Og slik ble det: Stilig ja?!
Bildet lyver litt, for jeg måtte ha på blitz, p.g.a. at mørket falt på, og det ble gjenskinn i malingen...

Nå gnir Eline øyne, så da satser jeg på at det endelig er natta... klokka ble nesten tre... zzzz zz zzz

6 kommentarer:

Hanne sa...

Kjempekult bilde =D Søstra ønske sæ å!

inger sa...

så godt å høre at du trives på ny-jobben! :)

Anna Sofia sa...

art ranger ja.. undrar om han inte var med i svensk tv.. bor i husbil och vill inte betala skatt? Är det han? sjukt fin bild i alla fall..:) Make them, sell them and do someting great..:) (som att åka till sverige juni 2011 eller vad det skulle vara, som sista potter filmen kommer!)
Kul med nytt jobb..:D

Anonym sa...

Stilig Bilde. Dere er flinke.
Tante Torild.

Kristin Kreativius sa...

Tusen takk:D

Ja, han Art Ranger var med på et svensk program... Jeg så innslaget på youtube. Syk mann!!! Men, men... Bildene hans er nå kule da...

I morgen får jeg Harry Potter and the halfblood prince på dvd! Gleeeder meg til å se den igjen!!

Joachim sa...

Hvis du har planer om å selge bildet, må du gjerne si ifra.