torsdag, juli 15, 2010

vi ferierer:)

Og dagene går unna i en fei! Luksus i Stockholm er snart over for denne gang. Vi har hatt det helt topp! Elines oldemor og oldefar er de perfekte verter, og jeg er sikker på at jeg har lagt på meg mange kilo, ettersom det har vært to- og tre-retters middager hver dag! Siden 'oldefar' jobber i den norske ambasaden (bl. a. som sjåfør), har vi blitt kjørt rundt og guidet i den samme fancy ambasadebilen som utenriksministeren, Rybakk, Bettan, Torvald +++ har sittet i:) Artig!
 Vi har vært i Djurgården hvor vi har spist deilig økologisk lunsj på Rosendals Trädgårds kafé Så sjarmerende!!! Og så fint det er der ute!!! Hvorfor har man ikke slike plasser i Norge??? Eller har vi? Gårsdagen var Elines dag, og vi tok turen til Skansen og alle dyrene:) Eline syntes det var stas med de små apekattene som klatret i trærne like over hodene våre! (fikk ikke bilde av det, men krokodillen var også spennende:))
 Da vi kom til de skandinaviske dyrene pekte eline i vildens sky, og sa MØ, MØ, MØ til alt som gikk på fire bein. Tror hun kosa seg:)
 I dag hadde Eline og oldemor en kosedag i parken hvor det er et stort plaskebasseng, mens jeg og Stian tok turen til Gamla Stan. Så fint det er der asså! Kunne bare gått og gått og utforsket hver liten krok og smug!
Handling ble det og! Ikke så mye på oss, men noen bursdagsgaver og sånn.
 i <3 Stockholm!

Jeg må bare skryte av Eline som er så utrolig tålmodig og snill! Vi kjørte 80 mil fra Trondheim til Stockholm på mandag, og det kom ikke så mye som et knyss fra Eline som satt så fint i setet sitt hele veien!
En av stoppene underveis var i Mora. Her fant vi en park hvor vi sprang rundt til vi ble slitne, og kosa oss med kjeks, frukt og kald drikke.
Noen bilder av ekteparet Solem i Gröna Lund til slutt:) Fortsatt goood sommer:)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Aaahhh, så deilig for dere alle, Kristin! Og som Eline koser seg! Nydelige bilder av verdifulle minner. Mistenker også at det er langt mer å finne på i Sverige, og ikke er det like dyrt som i Norge (bortsett fra kanskje i Stockholm).
Har aldri vært der selv, men det står definitivt på min korte reiseønskeliste.

Fortsett å kose dere!
Klem

Anna Sofia sa...

Åh det ser ut som om ni fått super god guidening i stockholm, det gläder mig! ja det är en fantastiskt stad, speciellt på sommaren.. Åh jag minns stians oldemor med man från bröllopet.. så trevliga! Förstår att ni haft det bra!

Är inte ett dugg avensjuk på stockoholms tur.. nej da.. ;)
Gott att ni har passat på att njuta, det är ni värda!

Kram!