mandag, september 06, 2010

Sjekk ut ny nettside!

Melhus Bedehus har fått seg nettside! sjekk den ut her! Det kommer til å skje så mye spennende der i høst! Håper det vil bli en god plass for å få påfyll, inspirasjon, skape felleskap... Et sted hvor Eline kan vokse opp og kjenne trygghet, hvor hun kan utfolde seg, bruke talentene sine etter hvert. Velkommen til bedehuset!

Stakkar snuppegullet mitt, det var ørebetennelse som plaget henne i slutten av forrige uke. Ikke rart hun var fortvilet og hadde vondt. Stian, mamma og pappa tok henne med til legevakten mens jeg var på jobb. Jeg, og vi, er så utrolig heldige og takknemlige som har foreldre og svigerforeldre som stiller opp og vil hjelpe oss! Tusen takk!
I dag trillet vi til bhg. Det tok en hel time! + en 20 min til å komme seg til jobb etterpå. Deilig når det er en så strålende klar høstdag som vi har hatt i dag da:) Og det går så bra med Eline i bhg! I hvilestunden sover hun med de største barna i avdelignen på matter på gulvet.. Trodde de skulle få en utfordring der men:) Klarer alt hun:)

Ha en god ukestart!

1 kommentar:

Unknown sa...

Flotte nettsider til Melhus bedehus!! :-)