lørdag, mars 19, 2011

hevetid...

Og jeg som synes det er kjedelig å vente på ordentlige bolledeiger som hever... Denne bollen skal heve i to måneder til, og det kan bli en prøvelse. Han vokser litt i rykk og napp, og er fortsatt aktiv kun når han føler for det. Og det er ikke alt for ofte. Men i går fikk da Stian et spark i øret!

Denne uka ble det vogn ja, vi fant ei brukt Emmaljunga kombivogn, 2010modell til halv pris på finn.no. Da måtte vi bare slå til! Nå gleder jeg meg til å sy vogndynetrekk og vognpynt til lillebror! Vognteppet ble ferdig i går, på dagen 2 mdn før termin! Baby er rundt 37 cm og ca 1800 g nå. På mandag skal jeg til kontroll, og det blir spennende å  se hvordan han har vokst siden sist.
Eline er hos mormor og morfar i dag. De skal visst på butikken og kjøpe is! Til stor glede for den lille tøtta! Hun ble litt fortvilet her om dagen, da vi skulle kjøpe vogna til lillebror. Hun trodde vi skulle kjøpe lillebror, og skjønte ingenting da vi troppet opp hos et ukjent par med en 7 mnd gammel baby. Lurer på hva som for gjennom tankene hennes da... Skal vi ta han med oss hjem? Er det lillebror? Hun venter og venter på han stakkar, men skjønner jo ikke tidsbegrepene vi bruker... 'Snart' er veldig svevende for henne... Men hun er kjempegod da, når hun kommer å skal kose 'lillebååår' og legger kinnet mot magen min:)

Husk påskelotteriet mitt! God lørdag:)

8 kommentarer:

IC.B sa...

Tihi. Eline er nå så go og gratulerer med ny vogn! Kjempefin! Og som vi alle vet, det kommer best resultat av goooood heving, haha. Klemmer

Skjerstad sa...

Ho ho Så stor magen har blitt ! Vakker mage Kristin . Så bra at du har fått tak på en såppas ny vogn til halv pris :) Den var fin , og ser veldig god ut å trille .
Sikker på at Eline blir veldig stolt av lillebåååår ;)

Ønsker deg en fin helg videre :)
Klem fra Janne

Ingrid Marie sa...

Hei! Jeg koser meg sånn når jeg leser bloggen din. Du skriver så fint og underholdende og har mye flotte bilder! Ønsker deg og familien alt godt!
Klem fra Ingrid Marie

Barbros lille verden sa...

Heving er bra! Så fiin mage :)
Så bra dere fant vogn til så bra pris!! Her må vi vel dra frem vogna snart og sjekke status ;)
Riktig god helg til deg!
Klem fra Barbro
som hever i takt ;)

BENTE sa...

Så god hun er, blir nok stas når "lillebååår" kommer til verden:)
Hevetiden kommer til å gå fort nå, er bare innspurten igjen. Plutselig er han her, og du lurer på hvor i all verden tiden tok veien:)

gult hus i svingen sa...

herlige bilder av en vakker, gravid kvinne:) Tenk bare to måneder til, selv om jeg selv husker jeg hadde følelsen av å eksplodere på den tida i svangerskapet;)
Fin vogn...fin pris, det liker vi:) Hadde vært veeeldig lettvint å kjøpe lillebror til Eline da, om noen år skjønner hun det ikke er fullt så enkelt;) ha en fortreffelig søndag med den lille, søte familien din:)

Klem fra Trine:)

Inger sa...

du er nå utrolig fin da, kjære venn! Masse glad i deg, klem fra Ingerplinger;)

Ann-Kristin sa...

Kos deg de siste mnd, og ikkje minst kos deg som eitbarnsmamma!! ( tre gonger så koselig å vere mamma til to, så gled deg litt til det:))