tirsdag, oktober 28, 2008

blandadrops

I dag verker det værre en værst i hele kroppen... Lurer på hva det kommer av? At det er værre noen dager liksom. Det kjennes ut som om absolutt alt inni bekkenet mitt henger løst:( Får ikke gjort mye på slike dager nei.

Men ellers går det bra altså:D Godt å være hjemme igjen til kællen. Han kom å henta meg! Heldigvis! HA-HA:D
Hadde ei strålende "oval-helg" (som tanten kalte det) på Østlandet! Ble en tur til porsgrunn city på lørdag, og der fant vi verdens fineste butikk! "Pynt" heter den, og alle som kan bør ta seg en tur dit!!! Jeg ønsker meg den butikken til jul! På sønda'n dro jeg og svigermor til Hokksund hvor Ida, Glenn og Leander bor. Fikk servert goood middag og kake:D Leander lærer å gå om dagen og er verdens søteste sjarmør! Tante Kristins hjerte smelter!
Lunsj/middag i Oslo med Inger, Tora, Else Lill og tante Torild var en strålende avsluttning på min lille reise:) Tusen takk for ei fiiiin ovalhelg alle sammen!

Åh... Nå sprekker hjernen min snart! Har så mange ideer jeg skal sette ut til live og greier jeg skal lage! Håper jeg får tid til alt! Flere mobilholdere er i farta, og vinposer... Og hva med små sminkepunger og sånn? (Idé fra Tora) Tid for et sy-glidelås-kurs! Dessuten driver jeg å strikker og tover. Pluss filter litt. Åsså har jeg store planer om å ta fram broderinga igjen! hm... Ja, åsså hadde det vært koselig og begynt å stelle litt rundt senga til lillemor. Gjøre det litt feminint! Må prøve å få lagd ferdig den uroen jeg begynte på. Og filte noen rosa blomster som jeg kan henge på myggnettingen. Kanskje sy et bilde som kan henge over sengen hennes?
Jeg skulle også ha malt spisebordet vårt. Og stolene. Trekt om setene og hele sofaen! Er det noen som er flink til å trekke om møbler? Sofaen er jo tipp topp tommel opp den, kjempekvalitet og veeeldig god å sitte i. Det er bare fargen som er en smule gammeldags... Hadde også tenkt å gå et heklekurs... men det begynner kanskje å holde nå?

Nytt magebilde til slutt. Ca en mnd mellom disse to bildene... Du og meg så tjukk jeg har blitt...

...Ble akutt sulten. Vaniljeyoughurt med müsli. Over og ut

2 kommentarer:

Anonym sa...

oj oj oj vilken mage! Snacka om att det finns en där inne som växer så det knakar! Det gör mig happy happy! Och du är så kreativ Krisitn! Jag hade ju precis tänk på att ja men jag kanske ska sy sånna smink-väskor grejer då.. då härmar jag ju inte kristin som inspirerat mig... men så hann du före mig... åh* Va ska jag nu göra? Ha ha!
Kul att se underbara magen din. Stor kram runt hela den! :)
Ps. erik har bild på "pusen" eran som brottas med tigern torsten på sin my space..haha!

Anonym sa...

oh.. nej jag e långt från klar..hehe.. jag har länge varit kvar i filmerna men så började jag med böckerna och då var jag fast! Jag är på slutet av fången från azkaban nu.. men lyssnar dagarna ut för att komma fram till sista boken snart.. jag har ju en aning om vad som händer i dom andra med filmerna men det är ju massor som inte är med där med! Böckerna är sååå mycket bättre!
Ja jag har med sett trailern! Kan inte vänta!! Vill se nu!!!! Klem!