søndag, oktober 12, 2008

Søndags-snakk


Look who's back!
Ja, gråpus er tilbake!!! Hvor han har vært de siste månedene er en gåte, og hva som skjedde under soveromsvinduet vårt like så. Vi har sett katta oppi gata her noen ganger den siste tiden, men det tok lang til før den dristet seg ned til oss... Den må ha opplevd noe serdeles traumatisk den natten...

hei, jeg heter Kristin Solem!
Hi-hi:) Ja, det er mitt navn:D Fikk brevet fra folkeregisteret i går, så nå er alt i orden! Det blir fint å få samme etternavn som babyen vårres. Vi (eller jeg...) fant ut at Brandsæter Solem ble for langt og slitsomt å skrive. Spar tid der man kan sier nå jeg:) Og Solem er fint:) Nå er det ingen vei tilbake Stian! Har laget meg egen logo... Sånn at jeg kan merke det jeg "produserer".

Love Lade
Mamma, jeg, tante Eva og lille Nora laga bål og kosa oss nede i fjæra på Lade i går. Klar høstluft, og et strålende vær! Godt å komme seg litt bort fra gata vi bor i liksom;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nice! jeg synes du bør lage monogrammer til dere og;)og snart bør du jo egentlig starte eget firma!
grattis m nytt navn forresten!
Så stor lille Nora har blitt!
søndagsklemmer fra meg;)

Anonym sa...

Kristin!! Eg saaaavne deg!! Eg ønske meg et privatfly (med ein råkjekk pilot i nystrøken uniform) sånn at eg kan pakka alle scrappetingå mine, fly te Trondheim og ha hobbykveld med Kristin, KVAR KVELD helst!!

Så bra at du har fått bestillingar på ting og! Åsså den kjempekule logoen din!! Den likte eg! Har du fått fiksa an på stempel og???

Å bildene va heilt nydelige av dåkkår, såg litt på facebook og!!

E så gla i deg!! Gud velsigne deg masse!! Måtte køen av mennesker som vil bestilla produktene dine bli lengre enn køen FKH supporterar som ville ha cupfinalebillett den gong dei va go i fotball! (og det va ein lång kø altså, gjekk nesten rundt stadion.)