torsdag, oktober 30, 2008

I can't see my toes...

I dag er det 6 uker igjen til termindato. en og en halv måned... 42 dager. uuuææææ! Denne høsten har bare rast avgårde! Men jeg har en følelse av at de neste ukene ikke kommer til å gå fult så fort... Kjenner at ting begynner å bli en smule tungt nå. Bekkenløsningen blir værre ettersom magen vokser. Får hjertebank og pusteproblemer av den minste ting. Lurer på om lillemor vokser veldig i rykk og napp. Iallefall så har magen min est ut noe kolosalt de to siste ukene... "Oi! Kristin har jo blitt skikkelig fatso jo!" -sitat min kjære svoger. HA-HA:D Ja, ja... Jeg skal ta igjen når ungen er ute!

Har startet et ufrivillig nattrituale og... Først tar det jo grusomt lang tid før jeg sovner. Må finne den rette og beste stillingen å ligge i, men jeg har begynt å tvile på at den finnes. Etter noen timers søvn våkner jeg av at jeg MÅ på do. Så ligger jeg en halvtime og håååper at det skal gå over, men jeg vet jo at det ikke gjør det. Jeg har lært meg veien til badet og tilbake i blinde (...etter noen smertefulle erfaringer med et kommodehjørne...) Så når jeg endelig har kommet meg ut av senga; noe som forøvrig tar en god stund, med mye "uffing" og småkjefting, så går det ganske glatt helt til jeg er tilbake på sengekanten igjen. Da begynner det svare strevet med å finne den rette sovestillingen (som ikke finnes), og prøve og bli varm på bena igjen. ...Enda har det holdt med kun en do-tur pr. natt...
Når det skal sies er det jo egentlig en genial måte å venne kroppen og sinnet på våkenperioder på natta. Snart skal det jo ammes hver fjerde time, så det blir nok leeeenge til jeg får en hel natts søvn igjen.

I dag skal vi ha lammestek med fløtesaus til middag faktisk! Vi er fine på det her oppe på Gimse! Åh... vann i munnen!

2 kommentarer:

Marion Kristina sa...

hei hei..
høres litt slitsomt ut å være gravid, hehe, men det er ikke lenge igjen :)

Vel, ja jeg har veldig mye på skolen for tiden , så får ikke tid til så mye annet, men skulle du og Stian være med på kino på lørdag? siden det er halv pris på alle biletter ? :)
klem

Marion Kristina sa...

skal vel på kino ja.. ! :)

Kristian får ikke til å bli med på pk imorgen da, så vet ikke hvordan det er med skyss å sånt ...? det hadde jo vært hyggelig om du kom :)