fredag, juni 03, 2011

Kos og kaos

Å, dere er så gode! Tusen takk for gode ord og oppmuntring! Tusen, tusen takk!

Er innom en liten tur nå som knøttegutt dupper. Han er nemlig en bestemt liten kar, som ikke, under noen omstendigheter, skal ligger for seg selv. Helst skal han ligge på mammaens bryst, både i våken og sovende tilstand. Da er det begrenset hva jeg får gjort iløpet av en dag.

Men så er han den fineste lille Olai i hele verdensriket! Og hvem vil ikke ha han tett inntil seg!?

For noen dager siden var det planleggingsdag i barnehagen, og jeg fikk prøve meg alene med begge ungene hjemme for første gang. Jeg skal vel ikke klage, men med en vrælende 2 1/2åring i verste trassalder, en sint og  sulten baby, melkespreng og pumping var det fullstendig kaos her en stund. 
Dette bildet ser dog mer idyllisk ut. En liten stolt og rampete storesøster triller lillebroren sin på tur litt senere på dagen:)
På tide med storesøsters sommerklipp??? Og se de svære støvlene da:D Ha-ha:D Hun ser jo nesten ut som ei gammel tannløs krokete kjærring der hun langer ut:D Herlig! Jeg digger dette bildet:D

Dagens, (eller nattens) outfit:
For ingen banker RBK! Å hei Å hei Å hei Å hå!

6 kommentarer:

1 Prins og 2 Prinsesser sa...

He he nei det er ikke lett første gang alene, men man finner et system.
Nydelig de er på bildet.

Her er det Newcastle og Fulham som blir presset på barne ;)

I dag er jeg alene med 3 barn (plan dag i barnehagen)

Ha en fin dag

Ann-Kristin sa...

Det går lettare etterkvart. No er våre 3 og snart 1 år, men det føles som det var i går at det var ein nyfødd og ein på litt over 2 år:) For ein nydelig liten prins!!

Skjerstad sa...

Hi hi ;) Så god du er :) Dette går seg til .Og bildene av barna , de er jo så herlige . Olai ser ut som en gutt med futt ;) Supermanndrakt og RBK ! Stævli e jo en Trønders bæste vænn ;)

Klæmma fra Janne :)men

maritamt sa...

Så koslig bilde av den stolte storesøstra som trilla lillebror :) Nyt at Olai helst vil sove på deg så lenge det vara - eg er så lei meg for at Elliot aldri sovna på meg lengre (med unntak av under amming). Sjølv om det nok føles litt slitsomt no, er det jo koslig, og ikkje noke man får oppleve så lenge i løpet av livet.

Anonym sa...

Flink storesøster som hjelper mamma å trille :)
Heia RBK :))
Tante Torild.

Anonym sa...

Herlig bilde, HEIA RBK :D