tirsdag, juni 07, 2011

Sjefen sjøl

er 1 måned i dag! :) Fine store gutten min:) Oppsummert i noen ord har denne måneden været fylt med intens smerte, lykke og enorm glede, tårer, slit og frustrasjon, beundring, og mere lykke... Litt av alt. Og sånn skal det vel være når en blir gitt et lite nydelig hjelpesløst vidunder!
Fra å være en liten tass på 3375 g, har han blitt 4760 g! Han er sterk i nakken og liker å ligge på brystet vårt og betrakte verden med store øyne derifra. 
Han er alltid sulten, og da strekker han frem hodet sitt, vingler litt fra side til side, lager trutmunn og prøver å føle og snuse seg fram til maten! :D Han ser så komisk ut, og vi har begynt å kalle han 'Lille Larven Aldri Mett'. Synes det kler han, siden han ofte er surret inn i teppet sitt, og kun hodet stikker frem:)

Han er våken og oppmerksom, og liker å ligge på stellebordet å sprelle og se seg rundt. Ofte prøver han å fokusere, men det er litt vanskelig enda, og øynene går i kryss:)
her er siste helgs outfit! Kledd til dåpsfest!

For de som lurer på det med ammingen, så har vi tatt en pause fra puppen. Jeg pumper litt, men siden det er er forferdelig sårt og vondt fremdeles, blir det morsmelkerstatning på lillebror nå. Forferdelig tungvint synes jeg, men å amme er uaktuelt sånn som det er for øyeblikket. Jeg trøster meg med at han ser ut til å kose seg med maten han får, og han legger på seg og blir større og sterkere for hver dag!
Jeg elsker han!

9 kommentarer:

Helene sa...

Så fin han er :))))

Skjerstad sa...

Å hoi ! Ja den første måneden er opp og ned , men mest opp heldig vis :) Så søt han var i tøff bukse .Og Eline hun er så artig ;)

Kos deg med barna og han far :)
Klem fra Janne

gult hus i svingen sa...

Fine Olai som har blitt 4 uker allerede:)SÅ bra dere har funnet ut av matsituasjonen, det er viktigst at alle er fornøyd vettu:) Herlige Eline:)

klem Trine:)

Størstepia sa...

For en vakker liten pjokk!
Godt at puppene får litt hvile, de trenger nok det!! Er helt enig, det er veldig tungvint med MME, men det er allikevel en nødvendighet når du har det sånn. Jeg håndpumpet endel og tok endel varme dusjer og sånn, og sårene grodde på ca 3 dager. Det tok meg nok en ukes tid å få tilbake melkeprodusjonen, men nå er den på topp, så om du klarer å fortsette å amme, så tar det seg nok opp igjen!
God tirsdagsklem til deg fra størstepia

Marianne sa...

Gogutten!!! :D Du er en fantastisk mor Kristin!!!!

Jeg flytter tilbake til Haugesund for en periode. Aner ikke hva jeg skal gjøre med livet. Venter i (u)tålmodighet og spenning!

Blir gjerne med på IKEAtur! Gi beskjed om tid og sted! ;)

Ann-Kristin sa...

Gratulerer med dagen til ein stor liten gut!!

Eline sa...

Fine, fine Olai <3

kimberlee.blogg.no sa...

Så nydelig han er:)

Anonym sa...

Ååå, så fin han er :) Utrolig hvor fort de vokser ja!