fredag, juni 10, 2011

NAVstatus: Norge Rundt!

For et par uker siden fikk Stian brev fra NAV, Klagenemda Sør. (fra Agder et sted altså.). Det var dit klagen på avslaget på klagen på avslaget på dagpengesøknaden til Stian ble sendt til slutt. (vi bor i Sørtrøndelag...) Vi fikk medhold i klagen! Som vi mente og trodde hadde Stian rett på dagpenger da han ble permittert i desember. Og etter 6 måneder fant NAV ut det samme! Så ble saken sendt tilbake til vårt kontor, hvor vedtaket skal omgjøres. Og etter to uker her hjemme blir saken vår faktisk sendt til Nord-Norge hvor de skal regne ut hvor mye Stian skal få etterbetalt. Lurer på hvor lang tid de skal bruke der oppe? Og hvor blir neste stopp mon tro? Nei, dette systemet er helt på trynet spør du meg!!!
I dag har vi vært på sommeravslutning i barnehagen:) Eline sang i kor! *sukk* :) Og i morgen blir det 50+50årsdagsfeiring for pappa og tante Bodil:) Dette ser ut til å bli ei fin pinsehelg!

6 kommentarer:

Anne sa...

hahahahahaha

Nav burde gått under hvorforgjøredetenkeltnårdetkangjøresvanskelig.no

Godt å se at de papirene ENDELIG kom i hendene på en fornuftig NAV-ansatt da. Eller har du sendt de et par gerilja-broderier kanskje?

Frihet sa...

Huff så kjedelig, håer det ordner seg raskt!!

God kosederemye helg!!

Anna Sofia sa...

oj jisses vilka idioter det måste jobba på nav..haha! dom jobbar nog ihop med svenska försäkringskassan tror jag!

Men underbart att det löser sig för er! Hoppas dom förstår vilket arbete och energi ni lagt ner på det hela och tripplar summan med pengar!

Kram från svenska rumpnissarna

Malu sa...

Herre min hatt.
Går det virkelig an.
Håper dere har en fin helg uansett.
Klem :o)

Marianne sa...

Dåkkår burde tipsa VG!!!
Hjelpe alltid å få litt mediaoppmerksomhet rundt sånne systemsvakheter!

Maria Isabel sa...

Herregud, ja dere har også fått oppleve NAV på sitt beste, som jeg har!! Sendte inne en klage på et vedtak i begynnelsen av desember 2010... Fikk ikke beskjed om at den var mottatt eller forventet behandlingstid. Nå i juni, altså 7 måneder senere får jeg et brev hvor de sier de har mottatt klagen min og at jeg nok må forvente ihvertfall 2 måneder behandling.. altså minimum 9 måneder totalt for å behandle en klage som dreier seg om et ja eller nei svar!!

Så jadda, kjenner til NAV!!! Hehe :)

Ha en strålende pinsehelg :)

Klem :D