tirsdag, oktober 21, 2008

i det kreative hjørnet


Her ser dere hva som kan bli Sol M Familiebedrift:D Godt med hjelp! Mannen min har utnevnt seg selv til manager, og han må ta i et tak han og! I helgen laget vi nesten tredve mobilholdere faktisk! Så nå gjelder det bare å få solgt dem! Kom å kjøøøøp! Fine julegaver vet dere!!! Ja, har fått solgt en del allerede!

Hi-hi:) Denne produksjonen går veldig inn på meg... I natt drømte jeg at jeg måtte føde. Stian drev å klippet hull i lapper med hullmaskin, og hadde derfor ikke tid til å kjøre meg til føden. Jeg måtte løpe for å rekke fram i tide... Og det tok jo dobbelt så lang tid siden jeg måtte løpe på den gamle, svingete veien ved Børsa-bergene. Det er jo ulovelig for gående (løpende i dette tilfellet) og oppholde seg på den nye motorveien uti der. Men etterhvert kommer Stian løpende etter med mobilholderne i hendene og rope at jeg må bli ferdig med syinga først. Så da må vi bare springe tilbake... En absurd og veldig komisk drøm:D

I helgen skal jeg på "forretningsreise" som Stian så fint kalte det:D ha-ha:D Nja... så mye forretninger blir det nok ikke, men jentetur, ja det blir det!!! Therese ringte og tilbød seg å betale togbillett til Porsgrunn for meg! Ååååå!!!! Jeg ble så glad! Så da reiser jeg på torsdag! Å, det skal bli godt å komme seg litt unna langsomme formiddager i Eindrides vei! Så blir det en tur til Mjøndalen og svigermor iløpet av helgen, og lunsj med jentene i Oslo på mandan! GLEDER meg!

Mitt nye prosjekt er vinposer. Det er vel noen som kommer til å få det og under juletreet i år:) (ingen som leser bloggen min forhåpentligvis) Prototypen fikk mamma i bursdagsgave, men ble faktisk ganske fornøyd, så nå er det bare å sette igang! Hjertet har jeg filtet, og så sydde jeg på paljetter og perler rundt kanten etterpå. Julegavetips til folk som har alt: En god vin i selvlaget vinpose!!! Ubleket lerretstoff selger de for 19 kr meter'n på ikea, så dyrt trenger det ikke å bli heller:) Man kan pynte posen med nesten kva som helst! Trykk eller skrift, broderi, perler, paljetter, gjennomsiktige stoff, fjær, silkebånd, glitterlim.... Det er bare fantasien som setter grenser!

Et annet julegavtips er tovede hjerter med paljetter... (har blitt veldig glad i disse paljettene altså!) Men så er de veldig dekorative og da! Man strikker bare ei laaaang remse (ca 20 cm bred) med garn av farve du måtte velge selv. Garnet må kunne toves! og pinnene bør være ganske tykke. (da går det fortere og:)) Jeg har brukt to farger, en dyp rød, og en sennepsgul/orange. Den sistnevnte fargen strikket jeg kun tynne striper av. Og sydde paljetter oppå stripene til slutt. Hjertene klipper du ut etter at remsen du strikket er tovet ferdig i maskina. Det geniale er at kantene blir helt fine etter å ha klipt ut hjertene:) Hjertene kan selvfølgelig pyntes på en annen måte. F.eks brodere små stjerner på, brodere kanten med garn med skimmer i... osv. Åsså kan man klippe ut andre ting en hjerter... Hva med hvite stjerner med brodert sølvkant? Eller orange blader nå på høsten? Pepperkakemenn og damer i ull med hvitt broderigarn som melsiglasur?! Oi! Her er det bare å sette igang! Det beste er at man ikke trenger å være flink til å strikke! Kun fram og tilbake liksom!

4 kommentarer:

Marion Kristina sa...

ååå,så koslig.. .Stian hjelper til...
så søtt..
du er så kreativ..
elsker å lage ting selv jeg, har bare ikke så mye tid til det..
dette blir bra..

Cecy sa...

Jeg er fremdeles imponert over kreativiteten din Kristin. Det er en gave, ikke gjem den bort noen gang! :)

Anonym sa...

her blomstrer kreativiteten! :)
gleder meg til vi sees på mandag!!!
klem tora

Kristin Kreativius sa...

hi-hi:) Ja, jeg må holde meg i kreativ form mens jeg kan! Håper på en "snill" baby, sånn at jeg kan fortsette å pusle litt etterpå og!

tjo hopp!