lørdag, desember 18, 2010

barnebursdag!

Når formen ikke er på topp, er det ikke bare bare å være vertinne. Heldigvis er de veldig overbærende de vakre menneskene som var her i går:) Det ble servert Elines yndlingsrett, pølse i lompe! (akk og ve) og det var Eline som bestemte hva vi skulle spise til kaffe'n; 'sååånn' og 'nontopp gotteli'. (muffins og nonstopp) + julekaker selvfølgelig.

Tror nok Eline hadde en super dag i går! I barnehagen var hun midtpunktet da hun fikk på seg krone og kappe, mens de sang og danset. Og vel hjemme ventet et berg med pakker. Hun ble helt vill da hun så de, og ropte 'åpne pakkeneee!, åpne pakkeneeee!!!' Det endte med at hun ikke klarte å konsentrere seg om en pakke i gangen, men åpnet litt og litt på hver pakke, høy på sukker og oppmerksomhet.

Og så sluknet bursdagsbarnet. Før småvennene Emily og Leon hadde dratt gitt.

I ettermiddag blir det feiring med familien. det gleder vi oss til:)

Hurra for Eline som har blitt to år:)

3 kommentarer:

Skjerstad sa...

Gratulerer med dagen til godjenta :) Hun er bare så nydelig med de øyevippene, og det fine smilet :)Dere har helt sikkert kost dere masse i dag :) Håper ikke du er alt for sliten nå da, men det er helt sikkert verd det ;)

Ha en fin helg videre :)
Klem fra Janne

Elisabeth, innerst i veien sa...

Gratulerer med stor jente! Og god bedring!

Anonym sa...

Å ja, dét hadde jeg helt glemt, Kristin - snuppene våre er jo akkurat like gamle. Her var det også 'nontopp', pasta, brus og så mye nam-nam man klarer å presse i seg iløpet av noen timer (og dét ble ikke lite :) Gratulerer Eline (og mamma selvsagt)