torsdag, desember 16, 2010

to år!

For akkurat to år siden kunne dere lese dette innlegget på bloggen min. Lei av å gå å vente, forbannet på sjortene og krøllete juleklær og oppgitt over strykeferdighetene jeg ikke eide.

Det er så snålt å tenke på. At for to år siden, kjente jeg ikke Eline enda. Visste ikke hvordan hun så ut, hvordan stemmen hennes hørtes ut. Hvis dere vil vite hvordan eline kom til verden kan dere lese det her:) Fort og greit. Det jeg husker best var en irriterende krampe i foten, som forstyrret hele fødselsopplevelsen, og den kalde kluten som støtt datt av pannen min.

Eline lærte jeg å kjenne etterhvert. Etter fødselen var jeg i tåkeland, og følelsene gikk i surr. Aner ikke hva jeg følte. Men vi stirret og stirret på henne. Sugde til oss alle bevegleser, grimaser og små lyder. Luktet på henne, holdt henne tett inntil oss. Så hjelpesløs hun var! Så totalt avhenging av oss! Og så ubeskrivelig nydelig!!! Og helt perfekt!
I natt kl 03:18 er det 2 år siden Eline ble født! For henne går jeg gjennom ild og vann!
Se så stor og fin hun har blitt! En herlig toåring, full av liv og leven! Denne uka har hun lært seg å telle til 10!

5 kommentarer:

Anna Sofia sa...

åh kristin! jag blir rörd när du pratar om eline och när hon kom till världen! Jag minns ju så väl ditt sms om att vattnet hade gått! Lilla tjejen som blir så stor! Ge henne en extra kram från mig och eddie imorgon! Kram!

Gollass sa...

Heisann, datt innom bloggen din og måtte bare legge igjen en kommentar. For en fantastisk hærlig jente du har, aldeles skjønne bilder av henne. Masse lykke til med den nye "bollen" i ovnen;-)
Elin

IC.B sa...

Grautlerer med dagen VAKRE Eline :)
Kos deg masse på dagen din! Klemmer fra Ingrid, Trygve, Emily og Sandra

Tonemor sa...

Gratulerer med går dagen. Nydelige bilder og flott fortalt.
God jul
Klem Tone

Unknown sa...

Gratulerer gratulerer til lillefrøkenen.
Nydelige bilder!!
Kos dere!