onsdag, desember 29, 2010

Jula 2010

Så er denne julen også på hell! Elines tredje(!) Som i fjor var ikke Eline i form på julaften, så det ble funnet fram et par pakker til henne som hun fikk åpne, før hun kapitulerte i sengen sin.

Julaften forløp som den alltid pleier. Rømmegrøt til lunsj, kirken klokken fire (en kirke som var iiiskald, og de fleste var nok happy da siste strofe i 'Glade Jul' var sunget, og kirkeklokkene hadde slått sine 3x3 slag). Hjemme ventet kalkunen, ikke noe slår den!

Vi fikk så mye fint! Av min kjekke mann fikk jeg parfyme, Pure fra DKNY. Tusen takk! Smask! Og fra mamma, pappa, søster, svoger og lillebror fikk vi weekend + barnevakt:) Gleder meg skikkelig til å reise bort, slappe av, nyte hotellfrokosten og noen timer på Spa! Av svigers fikk vi de herlige papirlappene med tall på! Digg! (ja, hver gang vi åpnet en konvorlutt med penger i, sa Stian: 'Strømregning!' Så de kommer godt med!!!)
Eline fikk så mange fine klær! I dag ryddet vi ut av skuffen hennes, og sorterte ut alt som begynte å bli for lite. Dette skulle hun selvfølgelig kle på seg. Alt sammen på en gang:) Bildet til høyre viser Eline på julaften, klar for julefrokost hus 'mimmien' og 'moffa'. Hun ville ha strikk i håret, og det + en blomsterspenne ble værende i håret hennes hele veien fra oss og til mamma og pappa. (10 minuttar altså).

Resten av jula har gått med til å spise blant annet. Vi fikk også plasket i Pirbadet, og Eline storkosa seg! Vi har hatt koselig besøk hos oss, og venter fremdeles besøk både i morgen og på nyttårsaften. Noe jobbing har det også blitt.

Eline har virkelig utviklet språket sitt i jula. Hun prater hele setninger nå, og teller opp til 20! Hun fikk Babyborn-dukke til bursdagen sin, og til jul fikk hun masse tilhørende utstyr. Dette er hovedgesjeften nå om dagen. Kle på og av babyen, mate den, skifte bleie, legge den for å sove, trille den osv.

Julaftens-antrekket til Eline var denne bunaden strikket av hennes oldemor Anne Lise. Synes det var superfin! Til barnedåpen fikk hun sølje, og den passet perfekt til:)

3 kommentarer:

Unknown sa...

Så koselig!
Synd minsten blei sjuk, men skikelig fin var hu i nydelig kjole så lenge det varte :o)

Romjulsklem herfra

Skjerstad sa...

Så fin jenta var da Kristin :) Så gøy å ha en bunad som oldemor har strikket .Masse flotte gaver har dere fått også, tenk en hel weekend alene og bare egenpleie ;)

Klem fra Janne

Eline sa...

Riktig godt nyttår til deg og dine. Håper dere får en kjempefin kveld i dag.
Stooor klem fra Eline og baby <3