onsdag, desember 08, 2010

Litt Elinenytt

Ja, hun er en bestemt frøken, det er iallefall sikkert. Og får hun det ikke som hun vil, blir det garantert hyling og vræling. Etter litt om og men får vi da pratet henne bort, og hun glemmer det hun var gærn for, men du, det er pinlig når hun først setter igang å være vrang! Håper dette er forbigående, og at freden senker seg også her i huset etterhvert.

Som jeg har skrevet flere ganger, babler hun som bare det. Setningene blir lengere, og det er deilig å høre på henne når hun setter igang. Dukkene blir stelt og bysset på, og ofte får de veldig hard medfart over stuegulvet. Vogna blir fremdeles trillet rundt, noen ganger med dukkene i, men for det meste er det alt mulig annet som ligger oppi der. Som i dag; adventskalenderen, en femkrone, to treklosser og en duplo-mann, en tom tyggispakke, lekemobil og håndkremtube.

I morges spurte jeg hva Eline ville ha på seg, og holdt fram to forskjellige bukser. 'KJOLE!' Sa hun så bestemt! :) Så er hun litt jente-jente da, og mammaen må ut å kjøpe hverdagskjoler til henne...

Hver kveld når hun er i seng, savner jeg henne... Fineste jenta mi!

1 kommentar:

gult hus i svingen sa...

søte, nusselige Eline:) Hun har utrolig store, blå øyne:) Det er vel ikke fargede linser vel?;) Store, fine hvite tenner:) Hun har fått det beste fra mammaen og pappaen sin:)
Hun kler rødt også..... i tillegg til blånisselua:)
Fint Eline har vilje:)Da får båda dere og hun bryna seg:)

Onsdagsklem fra Trine:)