onsdag, desember 08, 2010

mage

Nå kommer innleggene tett her, men nybabyen får vel få et innlegg den og. I dag kommenterte en fremmed magen min; 'Venter du småfolk du?' Er det så synlig allerede, får jeg vel legge ut det første magebildet kanskje? Om dere vil se da...
Baby kiler fremdeles. Ikke harde spark, men stryk over mageveggen. Jeg har fått låne en doppler / anglesound av Anne, og det er deilig å legge seg om kvelden, og nyte lyden av et bittelite bankende hjerte!

Fremdeles er det vanskelig å venne seg til tanken på å bli tobarnsmor. Kan jeg klare det da?

6 kommentarer:

Skjerstad sa...

ÅÅÅÅ ;) Fine magen :) Godt å kjenne at det kiler litt i magen, spennende ;) Hva er en dobbler/ angelsaund ? aner meg at det er slik at du kan høre hjertet til barnet ;) Det fantes ikke sånn for 13 år siden . Det må jo være så trivelig da :)

Kos deg med magen :)
Kos fra Janne

gult hus i svingen sa...

for en flott mage:) Ja, Kristin, det er så synlig allerede:) Spennende å høre hjerteslagene til babyen da:) Ja teknikken har jammen kommet langt du, som de eldre sier;)

Du og mannen din kan klare dette sammen:)))))))

Onsdagsklem fra Trine:)

Unknown sa...

Åhhhh, skjønne babymagen!

Kan veta me vil sjå ;o)

Blir heilt rørt og glede meg på dine vegne. Kan veta du klare å værr 2barnsmor vennen, men det e nok litt merkelig å venna seg te tanken ja :o)

Masse klemmar herfra!

Anna Sofia sa...

åh det klart det syns, vackra du! Va underbart att få sen den lilla magen! Börjar redan fundera; vem kan det vara där inne?!

Du är och kommer bli en fantastisk mamma du Kristin!

KRam

Eline sa...

Åå, se på den fine magen!
Selvfølgelig klarer du det! Du blir helt sikkert en super tobarnsmamma!
Stoor klem

Anonym sa...

fin mage da :-) når æ klare å vær tobarns mo så greie du det å.... hehe . skjønne skrekken, men det går nok kjempe fint!
hilsen helene