søndag, desember 12, 2010

kosebukse-søndag!

I dag er  Husbond i det store utland! (eller på harrytur til Storlien om du vil). Jeg og Eline starta dagen tidlig som vanlig, laga oss kakao og ristet brød med brunost! Timmytid og tente lys, kan det bli bedre på en 3. søndag i advents morgen?

Nå er vi akkurat ferdig med et lass risboller, og resten av formiddagen  blir inntatt (sovende i sengen for Eline sin del,) og med beina høyt i sofaen for min sin del:)

Egentlig veldig deilig med null planer i dag. Trenger det iblant! Og med to hektiske uker i vente er det vel greit å lade opp litt. Til uka har nemlig bitteline 2årsdag!

Ønsker alle en god 3. søndag i advent! god klæm

5 kommentarer:

gult hus i svingen sa...

risboller...mmmmm:) det må vi også ha til jul:) Må bare kjøpe noen festlige papirformer først, har bare kjedelige hvite nå:)
Deilig med avslappingssøndag:)

Blir godis från Sverige nu då, når mannen kommer hjem:)

Slapp av og nyt dagen, Kristin:)
Klem til deg og søøøte Eline:)

Skjerstad sa...

Husbond på harrytur ja ;) Det er vel litt lurt å bunkre opp litt til jul med svens godis og flesk ;) Det er nok dere som har det mest kos i dag da Kristin ;) Risboller er jo godt , og bare la humla suse er deilig :)

Ønsker dere en rolig og koselig Søndag :)

Stor klem til dere fra Janne :)

Pia sa...

Timmy er populær her også. Ei skjønn lita jente du har! Lykke til med graviditeten!

Eline sa...

Høres ut som en veldig koselig helg. Nam, nam, risboller er kjempegodt.
Ha en flott mandag.
Stor klem

Ane Tønnesland sa...

Kjære Kristin
Jeg vil skrive en liten julehilsen jeg, og ønske familien Solem god jul! Koser meg så fælt med å lese både denne bloggen og aktivitetsbloggen, får julestemning, inspirasjon og lærer masse! Takk for det :)

Håper du og babyen i magen holder dere friske gjennom jula! Eline blir søtere for hver gang jeg ser henne (på bilder)! Jeg er hundre prosent overbevist om at du fint fikser rollen som tobarnsmor:)