lørdag, august 07, 2010

August

Jeg kommer fra en jordbrukskommune. Hvor byggefeltene klamrer seg fast til åssidene, og jorder og åkrer ligger side om side der nede i bunnen av dalen.

August er min favoritt. Her i Tr.lag er sommeren deiligst, varmest og mest sommerlig i begynnelsen av denne måneden. Den obligatoriske shopping-runden for å fornye garderoben til skolestart, og ikke minst spenningen rundt et nytt semester. og så har jeg bursdag:) Det kribler liksom i hele kroppen i august.
*
Tilbake til jorder og åker. I august står aksene i full frodighet, gule og stolte og svaier i vinden. Og har dere kjent den deilige lukten av en moden åker? En av barndommens dufter som jeg har spart på. Som gir meg fred i sjelen. Lykken er å se på vinden som kiler aksene, og sender duften av dem til meg:)

*
God august Godtfolk!
*

4 kommentarer:

svimelaura sa...

For en koselig blogg! Tusen takk for at du hilste på da du tittet innom min:) Første følger og greier! Det var jo rett og slett litt stort dette:)

Vi kjørte gjennom Trøndelag i fjor sommer, og kornåkrene er bare så store og nydelige! Ikke som på vestlandet hos oss:) Helt enig, freden melder seg ganske fort!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Takk og god august tilbake. Nydelige bilder. Så kjekt at du vil være med på lotteriet mitt, kanskje blir det bursdagsgave.

Anna Sofia sa...

Tack för den fina komentaren om kreativitet! Du är med en stor källa till sprudlande skaparglädje du Kristin!

Jag blir så glad av din ord och tankar som du delar med dig av!
I love you Gal!

September är lika underbar för mig som jag tror du känner för augusti.. det är något magiskt i luften och varje solstråle kan lyfta än till skyarna dom dagarna!
Kram

Anonym sa...

Er så enig, både august og september er fantastiske måneder... fotografiene dine gir ro i sjelen, utrolig vakre, Kristin. Og ubetalelig Eline på blåbærtur :)