tirsdag, august 03, 2010

Elinenytt: ordene

De blir flere og flere, ordene Eline lærer seg:) Det er så deilig å bare høre på stemmen hennes, hvordan hun setter sammen lyder og se hvordan mimikken i ansiktet hennes forandrer seg i takt med at lydene kommer ut som ord! Jeg skal ikke ramse opp alle ordene hun kan, men i sommer har hun lært seg 'båt' og 'bade'. Typiske sommerord ettersom vi har feriert ved Eikeren:)

I dag har hun lært seg mormor, eller 'mimmiæ' og 'hjemme'. Mat er fremdeles 'nam', og takk er 'ka', men vi forstår henne vi:) Hun er en stor og god jente, som gjerne gir oss en klem. Andre barn gir hun også klemmer, hun legger hodet på skakke og strekker hendene mot barnet. Hun sender slengkyss i hytt og vær, og trekker skuldrene opp til ørene og gir oss rampegliset sitt:) Hun vinker som de kongelige, og hyler så lyst at kun hunder hører det. Hun er skikkelig rampete, og litt av en dramaqueen hvis hun ikke får det som hun vil. Det nytter ikke å 'kjefte' på henne. Det preller bare av.

Hun er så god, jenta mi! Og i sommer har hun vokst masse:) Hun har blitt en liten jente. Med masse lyse krøller og skrubbsår på knærne:) Som blåser såpebobler, spiser is og plukker blåbær Og som drar med seg farfaren for å se på hundene i nabo-campingvognen.
jeg elsker jenta mi!

3 kommentarer:

Tante Hanne sa...

Da e d paa tide ho laere sae aa si tante!

Anna Sofia sa...

hon är så helt otroligt vacker Kristin!!

Pia sa...

Så nydelig ho er!