søndag, august 15, 2010

Ting:

Her er noen av mine yndlingsting. Jordisk godts, men glad i de fordet.

Glassene er kjøpt på Indiska. De finnes vel snart i alle hjem, men disse ble kjøpt i Göteborg for en del år siden. En roadtrip med gode venner, en herlig dag i Liseberg, og i det hele tatt en minnerik mini-ferie med Inger, Else Lill og Anna:)

Denne telysestaken er kjøpt hos Wilmas Hus. Det er min venninne Heléns butikk, og den ligger i Fredrikstad! Jeg har blitt så glad i denne:)

Dette er ei dessertskål fra Sophie Conran. love it!

Denne kjolen har tilhørt meg. Mamma tok vare på den, og nå er det Eline som bruker den:)

Disse små skålene ble også kjøpt på Indiska for 8 år siden. På salg husker jeg. Mye is har blitt spist ifra disse skålene:)

Denne boksen kjøpte jeg på loppis. Eline har skjønt for lenge siden at det er her havrekjeksene er gjemt. Herlige farger:)

Uroen over sengen til Eline har jeg laget. Makramé og søm. E rdet uhørt å sette opp selvlagde ting som favoritt-ting?

Og dette lille 'konfekt'-fatet. Det har jeg arvet etter farmor, og i det siste har det blitt brukt til 'lysfat'. Til jul skal det bli fylt med sjokoladesnadder:)

3 kommentarer:

Else Lill sa...

Nice;)
Dette er jo egentlig ganske morsomt, for jeg får så mange assosialsjoner til disse tingene dine! Har spist en HAUG med is fra din fine is.skålene der ja!! hehe;)
klem;)

svimelaura sa...

Dette var et koselig innlegg. Det er rart med de tingene som bare blir favoritter. Og så er det bare ting, men du så kjekt det er for det:)

Anna Sofia sa...

åh dom glasen minns jag när du köpte kristin! Det är ett av de största shoping minnena från den resan och jag har inte äns köpt dom själv?!..haha!