mandag, august 30, 2010

Litjpia mi!

På en måte føler jeg at jeg har hatt Eline i livet mitt hele tiden, og jeg kan ikke komme på hvordan det var å ha spedbarn i huset... Men det er neimenn ikke lenge siden jeg satt på sengekanten på føden, så stolt som jeg aldri har vært med verdens nydeligste i hendene!

I fjor på denne tiden var hun allerede 8 1/2 måned! Mange barn starter i barnehage, eller hos dagmamma allerede da! Jeg er så utrolig glad og takknemlig for at jeg hadde mulighet til å være hjemme med henne enda et år! Jeg har fått sett henne vokse og utvikle seg, ta sine første skritt, lære seg flere og flere ord, bli en liten herlig jente, full av personlighet, humor og egen vilje!

I dag er første dag i barnehagen! Tilvenning, så vi blir kun noen få timer i dag. I morgen skal vi prøve å stikke ut en liten tur, og på onsdag skal hun til og med sove i barnehagen! Fra torsdag av er det fult alvor, så jeg håper Eline får noen fine dager nå i starten! Barnehagesekken er pakket, tøflene merket med navn og nye klær er lagt fram. Vi er klare så snart Elline har våknet fra duppen sin:)

Det kommer nok en oppdatering fra 1.barnehagedag!

2 kommentarer:

Ingrid- Carina Søderlind sa...

Lykke, Lykke til, kjære venner. Dette går nok kjempe bra og det er en flott barnehage :)
Kos dere, og bli kjent! Gleder oss til oppdatering :)

svimelaura sa...

Lykke til, masse!!! Vi har nettopp hatt barnehagestart her i gården, og bortsett fra litt ekstra snørr og feber, har det hele gått smertefritt. Så vi heier på dere! Takk for koselig kommentar på bloggen min! Er ikke helt i mål til hva jeg skal bruke strikkelisen til enda, gir lyd med en gang jeg veit:)