mandag, august 16, 2010

Hva er i vognen?

For en stund siden skrev jeg et Elinenytt-innlegg med et bilde hvor hun går å drar på den lille røde vogna si. Hun putter alt mulig forskjellig oppi den, og det er alltid like spennende å se hva som er gjemt der denne gangen. Om det er noe som er borte, leter vi alltid i vogna. Det ligger som regel der.

I dag i vognen:
1 sokk, 1 hullmaskin, 1 bok, flere småstein + 1 liten 'elva'stein, 2 eplebiter, 1 pose bommull dots og makka pakka.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ha, ha - supert (!!!) Her er det ikke mindre enn to røde vogner, begge fulle av "beeeebier", som er det som interesserer Veslejenta aller mest!
Deilig dag! Hun er så fine, Eline!

Silje sa...

Hei Kristin!
Ville bare si, for en fantastisk blogg du har! Den er så koselig å lese, og måten dere oppdrar Eline på er beundringsverdig! Gleder meg til hver en post! :)

Hilsen Silje:)

Kristin sa...

:) Hi-hi:) Ja, vong og dukker er en hit her og. Foretrekker dem framfor bilene... Blir så varm om hjertet når dere gir komplementer til avkommet! Smelter helt:)

Tusen takk for kommentarer:D Blir alltid så glaaad!!!

Og kjære Silje, tusen takk! Må bare spørre (siden jeg er fryktelig nysgjerrig), er du en av de Siljene som jeg kjenner? Tusen takk for at du vil lese bloggen min! Det setter jeg stor pris på! Er jo så stolt av hun lille, så det blir nå mest babling om henne:D

ha en fin dag! Her i Tr.lag er det SOL, SOL, SOL!

Silje sa...

Jeg er ei god venninne av Marianne Håvik, kom innom bloggen din for en god stund tilbake da hun hadde link til den på sin blogg. Siden det har jeg fulgt med jevnlig:) er selv samboer (har vært sammen i 9 år:) så det er alltid koselig å lese om både ekteskap og barn, som jeg gleder meg så inderlig til! Akkurat nå bor vi et semester i Australia, det er derfor alle kommentarene kommer "på nattestid" i Norge! :)

Ha en fin dag! :)

Hilsen Silje

Kristin sa...

Å:) Så koselig! Ja, det er herlig med både barn og ektemann! Det har liksom vært min drøm hele tiden det:) Men skulle ønske vi hadde hatt tid til å reise litt før eline kom... Vi vår ta det når vi blir pensjonister vi:D

Så spennende å bo i australia da! Jobber du/dere der, eller studerer?

Var du på besøk hos oss i Herligheten når vi bodde i Oslo?

Igjen, tusen takk for at du vil følge med på bloggen min, og hertelig takk for kommentarer:)

ha en fin dag du og:)

god klem

Silje sa...

Verden løper ingen steder! Reising blir det alltids tid til senere:) Ser forresten ut som dere har fått litt av en drømmeferie med solskinn til tider å greier:) Når det først er sol, er Norge verdens BESTE land å feriere i!! :)

Jeg var desverre ikke på besøk i kollektivet, var hos Marianne året før, men ble liksom aldri tid det året.. Det var forresten meg Marianne besøkte i USA:) Å når hun reiser til deg er det meg hun sover hos i bergen! da har du kanskje fått plassert meg:)

Akkurat nå studerer både jeg og samboeren min i Sydney. Han kom inn på et utvekslingsprogram for et semester, da fant vi likegodt ut at jeg kunne ta et semesters studiepermisjon fra jobben min:) Jeg studerer småbarnspedagogikk, og elsker det! Det er så mye vi ikke lærer nok om gjennom førskolelærerstudiet om disse minste! Synes småbarnspedagogikk burde vært obligatorisk! :)
Jeg håper tilvenningen deres i høst går så smertefritt som overhode mulig! Jammen er vi heldige som får lov til å passe på det kjæreste dere har!

Klem:)

Kristin sa...

AHAAA! Bergen ja:D Da veit jeg:D

Jo, vi har hatt en helt fantastisk sommerferie! Og nå er det så deilig i tr.lag! Ute heeele dagen med jenta mi:)

Oi! Det høres spennende ut med småbarnspedagogikk! Og jeg er så glad for at det for det meste er 'sånne som deg' som jobber med barn! Jeg er så spent, men vet jo at det aller helst går bra:)1 1/2 uke igjen nå!

Du må gjerne legge meg til som venn på fb hvis du finner meg der:)

god klæm:)