mandag, november 24, 2008

mandag igjen

Plantasjen-ekskusjon!
Fiiiiin helg! Ja, det må jeg si:) På fredag lurte jeg med meg Stian til Plantasjen for å kjøpe et lite tre for å ha i potte ute ved inngangen. (skal sette på juletrebelysning etterhvert:D) Ettersom det bare var et tre vi skulle ha, ble Stian med helt frivillig! ...Men er det noen som har vært på plantasjen i det siste eller?!? Det bugnet jo av julepynt, glitter og glæm... Så etterhvert måtte Stian ut å hente handlevogn! Det ble svibler og amaryllis, lilla og sølvstripet adventsduk, sølv lysfat, fire hvite kubelys, advents-servietter... Ja, og så treet da! Nå blir det førjulsstemning her i gården! Deilig! (kommer tilbake med bilder av et adventspyntet hus i neste uke)

pYsekatt:
Det har vært ganske kaldt i det siste, og masse snø som sagt. Pusen vi har på "avlastning" har ikke opplevd snø før, så den var ganske forvirret her en stund. Vil helst være inne. Stian måtte tilslutt bære den hjem til seg selv! Så nå har vi begynt å kalle den for pysekatt! Aller helst vil den ligge på det varme badegulvet vårt:)

Juleverksted:)
På lørdag var det duket for koselig juleverksted hos Hanne og Thomas. Jeg fikk lære meg makrame (... eller hvordan det nå skrives), og lagde "snøballer" for å henge i vinduet. De består av en isoporkule med filtet ull rundt, perler og paljetter. Ellers var alt juleverkstedtilbehør på plass: julemusikk, klementiner, gløgg og julegrøt.Håkons bursdag
Familieselskap er topp, og Håkon feiret 21-årsdagen sin i går! Masse gode kaker, kjekke folk og god trøflata-stemning! Noe forberedelse til den tradisjonelle pepperkakehusbakedagen ble det også. Små figurer av cernitt, f.eks trær, kranser, julestjerner ol. for å pynte opp huset med ble lagd i går.Nå har jeg laget blomster for å henge på myggnettingen over sengen til bittelita. Hun får en ordentlig himmelseng:) Blomstene er filtet i to forskjellige rosafarger, klipt ut i to størrelser og sydd sammen med perler i midten. Ble riktig så fint:)
Uff... Kameraet mitt holder på å gå til dundass... Dårlig timing må jeg si! Skulle kanskje ønsket meg nytt til jul... men det er så mye annet vi trenger. Håndduker og vaskekluter f.eks... og sengetøy i 220 str. Vi skal prøve å spare til seng og... Så... nei vi får se... Håper kameraet vi holde en stund til!!! (var det noen som fikk med seg at jeg prøvde meg på en liten ønskeliste der? Så nå vet dere det. vaskekluter er tingen:D)
Nå er det snart finale i Top Model 2008!!! Wiiiii som jeg gleder meg! Ikke at mine favoritter ble blant topp tre men... Så ja. Det blir nok en tv-kveld med telys og en mandarin. Og med min kjære ved min side:)
(Forresten; I mårra er det halv pris på alle klær hos Dressmann! Det vil si billige skjorter til jul! Stian må ha ny, så da får vi benytte anledningen tror jeg!)

3 kommentarer:

Anonym sa...

åh det blir jättefint kristin! med sängen å allt! Va underbart att julstämmningen har kommit hem till er! På fredag ska jag baka lussebullar och städa till det lite inför 1 advent! Stoor advents klem! /Anna

Anonym sa...

jeg må si meg enig med anna altså! så utrolig fint det blir!
Kult at du har lært deg å lage Makrame! Den ble veldig fin;) jeg foreslår at neste skritt i tau-verk-land blir å lage apehånd! de er jo artige de og!
klemmer;);)

Kristin Kreativius sa...

hæ? Apehånd? Har jeg aldri hørt om... men hvis jeg lærer det i løpet av advent, så kan du jo få det til jul... hva det nå enn er...

og tusen takk forresten! Det er artig å stelle istand til en baby! Gled dere!!!