fredag, november 26, 2010

gravidetegn og straks advent

Strekkmerkene, åreknutene, halsbrannen, hodepinen, bekkenløsningen, krampene i føttene, hormonsvingningene. De er på plass alle sammen! Så det må da bety at jeg er på tjukka fremdeles? Ennå er det ikke lett å forstå at Eline skal bli storesøster. At noen andre skal få oppmerksomheten jeg til nå har vite fult og helt kun til Eline mi.
I ettermiddag har vi vasket og ryddet littegranne ekstra til helgen. Det er jo 1.adventshelg må vite! Adventsstjernen er hengt opp, dog uten lyspære, de lilla dukene er lagt på bordet, men ikke strøket, adventsstaken med fire kubelys er satt fram, men den er jeg neimenn ikke fornøyd med... Så vi har litt å gjøre i morgen og. Men mesteparten av morgendagen er satt av til PEPPERKAKEHUSBAKING! Jeeee! Kommer tilbake med prospekt av Huset!

Ønsker dere ei god helg!

4 kommentarer:

Unknown sa...

Fremdeles absolutt gravidubekvemmeligheter forstår eg, så då får du sjå litt vekk fra deler av kommentaren på andre bloggen din ;o)

Kosa dåkke med peperkakebaking da :o)

gult hus i svingen sa...

tidlig å få slike tendenser da, Kristin;) Får håpe de går over og at du kan kose deg i svangerskapet:) Blir en koselig 1. søndag i advent, skjønner jeg:)

Fredagsklem fra Trine:)

Anna Sofia sa...

det är underbart att du äntligen börjat skriva om graviditeten.. jag har gått med spänning och funderat på den lill* i magen din. =)
Åh jag förstår tankarna om att någon annan ska dela den kärlek men känner till barn nummer 1. jag förstår inte hur det ska gå till själv, den dagen jag kommer dit.

en trevlig 1 advent kristin!
/1/3 av adventsmaffian

Eline sa...

Huff da, men tenk hva du får ut av det til slutt!
Kos dere masse i adventshelgen.
Stor klem fra Eline og baby