fredag, november 12, 2010

Tann-mysterium

Da vi spiste middag på torsdag oppdaget jeg plutselig at hjørnetannen til Eline var BORTE! Med det samme tenkte jeg at jeg drømte. Jeg har nemlig mareritt om at tennene mine bare forsvinner. Det er ekkelt. Men altså; tannen var bare borte! Da jeg så oppi tannkjøttet hennes vistes kun et lite riskorn. Om tannen er brukket, eller om den er trykket opp i tannkjøttet vet jeg ikke. Skjønner ingen ting jeg. Den var der på morgenen da vi pusset tenner. Vi ringte barnehagen og spurte om hun hadde falt og slått seg, men de kunne fortelle at hun hadde vært blid og fornøyd hele dagen.
I natt var hun veldig urolig, og tydelig plaget av noe. Og utover dagen i dag har hun hovnet opp i ansiktet sitt. Eline, pappan og morfaren tok turen til tannlegen, men det ble ingen suksess! Eline vrælte og skrek, og ropte 'FARLIG', og det ble umulig for tannlegen å få tatt røntgen og undersøkt henne. ...Uff, nå håper jeg bare hevelsene har gått over til i mårra, og at hun får sove godt i natt! ...Måtte mysteriet løses!
I morgen blir det nok en ny opplevelse for Eline. Hun skal til frisøren! Lurer på om det blir 'FALIG' det og! Alt som er nytt er uff-uff... Typisk for mors-slekta... Men vi krysser fingrene for at formen til Eline er fin i morgen, og at frisørstolen ikke er like skrekkingytende som tannlegestolen.

3 kommentarer:

IC.B sa...

Oi oi, det er tydelig at ting skjer i det Solemske hjem for tiden. Litt av et mysterium dette. Håper at det løser seg og at Eline vår blir fin igjen. Lykke til hos frisøren, gleder meg til å å høre + se resultatet. Si ifra når det er tenkelig med et besøk. Masse klemmer :)

Anne sa...

off så merkelig med det med den tanna. Tips til frisørtimen ha med ei bok eller noe snacks som får de fokusert på noe positivt ved å sitte i den stolen. Går nok sikkert bra, Eline er jo så rolig og snill

Ane Tønnesland sa...

søteste jenta da :) Huffameg! Lykke til med å finne løsningen på tannmysteriet.