tirsdag, november 23, 2010

Hjemmedag

LilleLine hadde feber i dag, og jeg vi holdt oss hjemme. Vi sovna på sofaen begge to, og kosa oss ellers med kakao, klementiner og julemusikk. Nå i ettermiddag har hun vært i bedre form, og 'babyen' som hun kaller dukka si, skulle både skifte bleie, spise, tisse, bade, leke, sove osv. Som den gode mor jeg er, tenkte jeg at ja, vil Eline ha bleie til dukken sin, så skal hun jammen meg få det. Og jeg satte igang å klippe, måle og sy sammen en passende tøybleie til dukka. Monterte tilogmed borrelås på bleien! Men Eline hadde selvfølgelig sett for seg en av hennes bleier, og hun gikk inn på boden hvor hun hadde sett en ny bleiepakke ligge. At de var alt for store for dukka brydde vel ikke hun seg noe om!

7 kommentarer:

IC.B sa...

Såååå nusselige dere! Masse klemmer fra oss

gult hus i svingen sa...

det er blant annet dette som er så herlig med barn:) De bryr seg liksom ikke så mye, man tager det man haver:)
Også går det an å bruke bleien som hatt:)

Godbedringsklem til dere to:) Fra Trine:)

Elisabeth, innerst i veien sa...

He he, så søt. Bleiene er jo så billige nå at man kan sløse litt. ☺

svimelaura sa...

Så kjekt å titte innom hos deg igjen! Alt for lenge siden sist jeg var her:) Hu Eline er bare skjønn! Det estetiske kommer vel ikke alltid på førsteplass hos disse sjarmtrollene våre:)

Anonym sa...

Morsomt ;)

Det blir vel enklere løsninger hos deg etterhvert som "barnekvoten" fylles opp.
Nydelige bilder av pittelilleline

Sissel

Eline sa...

Haha, så herlige bilder!

Anonym sa...

Her går det gjerne hardt utover pakken med truseinnlegg - de er i akkurat passe 'baby-dukke-størrelse'. Deilig helg (alle fire)!