mandag, januar 31, 2011

Ekte kjærlighet

er når lille Eline kommer løpende med verdens fineste smil, hopper opp i pappaens armer og sier et strålende HEI! når han kommer å henter henne i barnehagen!

Når veslejenta legger hodet på skakke og ser på mammaen sin som prøver å dra den tunge kroppen sin opp fra sofaen, og sier; 'Eline hjælpe dæ mamma?'

Og når storesøster legger kinnet sitt på gravidemagen og sier, 'Kose lillebror!', og synger 'bæ- bæ lille lam' til han, tett, tett inntil magen:)  

Tenk at hun; så lita som hun er, allerede viser så mye omsorg og kjærlighet til de rundt seg! Hun er en 2åring som ser og bryr seg, og vil at andre skal ha det bra!

Jeg er så glad i henne at det nesten gjør vondt!

7 kommentarer:

Gollass sa...

Kjenner følelsen, de beste øyeblikk får en fra barna sine, og de betyr ALT!
Ha en god kveld (på sofaen;-))
Klem Elin

gult hus i svingen sa...

herlige Eline og herlige Kristin:) Er det ikke bra vi er laga sånn:) Har den følelsen innimellom ennå jeg, enda våre er store:) Det er de små overlykkelige øyeblikkene, da vet du.....

Håper det har ordna seg med NAV og dere:) Ta vare på hverandre oppi det hele, tviler ikke på dere greier det altså:)

Klem fra Trine:)

Helene sa...

Så herlig, det er helt klart det beste som finnes :):)

Unknown sa...

Tusen takk for gode ord !:)) Ja det er sant det du skriver hos meg.. og her :)Det blir ikke riktig å være trist men fikk en reaksjon,var også sikker på at det var jente!Er veldig glad i kjoler dill dall,hjerter osv så hadde gledet meg masse. Men som du sier blir han perfekt :))) Man kan ikke styre dette og jeg blir like glad i han som de andre,verdens beste!! Gutter er hærlige :))
Klem

BENTE sa...

Takk for det:)
Leire er helt sikkert et godt alternativ.

Hehe..bra det er flere som har det sånn, får trøste oss med at det snart går over:)

Og, ja..er rart at en 2åring kan vise så my omsorg og kjærlighet, og ikke minst forståelse for det de rundt seg, og det som foregår.

Ha en fin kveld!

Unknown sa...

Bildet sier alt :))

Ane Tønnesland sa...

vakre, fine, lille Eline :) Heldig lillebror!