fredag, januar 14, 2011

spark, spark!

I går kjente Stian sparkene fra lillebror for første gang:) Sterk og stor begynner han å bli! Baby er straks 30 cm, og over 450 gram!

Det begynner å klø skikkelig i fingrene nå, så så fort sykroken min blir klar, skal jeg plassere meg bak 'pfaffen' og kreere noe småtteri til gutten vår.

8 kommentarer:

hobbyvimsa sa...

Herlig når andre også kan kjenne sparkene til den lille,nydelig mage du har fått!!

Ser du er på samme stadie som meg,og i gang med å lage ting til den lille kommer.Kjempe fin rangle du har heklet..Mange gode tips fra herlige namaste!!

God helg til deg og dine..

klem Linda:)

Anna Sofia sa...

åh lille gode bebis där inne.. nu får du vara snäll mot mamma och pappa din som väntar på dig. Sparka inte för mycket på mammas beckenben, hon jobbar på så hårt hon kan ändå för att ta sig fram. och dröj nu inte för länge över tiden när du väl ska ut för då måste mamma fram med strykjärnet igen och du har inget att dröja kvar där inne för när maj kommer.. för utanför väntar en helt underbar liten familj på dig + en svensk som är nyfiken på vem du är. Så var nu en snäll liten kille älskade du! Kram

gult hus i svingen sa...

det er din mage, Kristin:) Den har vokst betraktelig siden bloggtreffet i november:) Tenker du kreerer en hel kolleksjon til det nye familiemedlemmet:) Tenk det, snart er du småbarnsmor:) Husker jeg tenkte da jeg gikk med nummer to:) Går det an å bli så glad i det neste barnet også? Har man så mye kjærlighet i seg liksom? Og det.... det har man:) Heldigvis er vi laga sånn:)

Fredagsklem fra Trine:)

Skjerstad sa...

Fine fine magen :) Så gøy at det kjennes utenpå magen nå, at det sparker . En gang vi lå og sov ( når jeg var gravid ) ble min mann vekt midt på natta . Det var et kraftig spark i ryggen, fra den lille tassen i magen som vekte han Hi hi ;) Kos deg med kreeringen , jeg gleder meg til å se hva du lager :)

God klem fra Janne

Gollass sa...

Kjekk tid du er inne i med den voksende magen;-) Spennende å se hva du å Pfaffen din finner på;-)
Klem Elin

May-Helen sa...

Så fin mage du har fått da.
<3 Savner deg på jobb. Gleder meg til å følge med på dine kreasjoner. :)
Får jeg komme å jobbe hos deg på Håkontun eller, det hørtes sååå kos ut.

Klem May-Helen

Barbros lille verden sa...

Å, det er så herlig!
Det sparker godt her og ja, har kjentes utenpå i noen uker - det blir liksom litt mer gøy for hele den lille familien da :)
Ha en herlig søndagskveld!
Klem fra Barbro

Elisabeth, innerst i veien sa...

Så gøy.
Må være flott å kunne trylle fram babyplagg selv på symaskina, er vel ikke så mye stoff som trengs heller så man kan velge de absolutt flotteste og dyreste, om man vil.☺