tirsdag, januar 18, 2011

søte små hjertebank

Hjertelyden av baby, Elines mange krumspring og Stians tålmodighet holder meg gående om dagen! Jeg blir så lei og deppa av bekkenet som blir vondere for hver dag. Og nå har herlige NAV begynt å krangle igjen også... Blir bare veldig fortvilet. Og engstelig over den økonomiske biten i månedene og årene framover. Om du vil lese mine utbrudd til NAV fra forrige graviditet finner du innlegget her.

Nei, her gjelds det å se på alt det gode jeg har! Alle som bryr seg, og det fine resultatet som kommer om en 4 måneders tid! Og; Det kommer ikke an på hvordan man har det, men hvordan man tar det! Det er bare å tørke tårene og gjøre det beste ut av situasjonen. Og er jeg heldig kan jeg påvirke den til å gå i min favør!

Jeg har vært på svangerskapskontroll i dag, og fikk høre hjertelyden til lillebror:) Han vokser som han skal, og alt ser fint ut! I dag er det faktisk akkurat 4 måneder igjen til termin 18. mai! Om jeg ikke blir helt sengeliggende, har jeg masse håndarbeid å pusle med, bøker å lese, og sparkeshow som underholdning!

Det er rart, i fjor var det noe helt annet jeg gikk å ventet på. Da var det den 15.mai jeg talte ned dager til. Jeg husker hvor fort det gikk! Fra nyttår til mai sa det bare svosj liksom. Plutselig var jeg blitt frue, og bryllupsdagen som hadde vært i tankene mine i to år, var over. Lillebror gir meg forhåpentligvis 9 måneders forberedelsestid. Og de siste månedene vil nok gå med på redebygging. Heldigvis er det ingen ting som er over den dagen lillebror kommer, det er starten på det ekte norske kjernefamilielivet! Jeg gleder meg!

7 kommentarer:

Skjerstad sa...

Jeg kjenner jeg blir glad over din glede å være kjernefamilie :) Du har funnet livets nøkkel du ! Det er jo veldig viktig å ha det godt med de aller nærmeste . Ikke bra at du har så vondt da:( Men du har en fin måte å snu det negative til det positive . GO GIRL !! Jeg liker din holdning :)

God klem fra Janne :)

hellen sa...

Det går nok bra skal du se snuppa mi :) også er det jo så stas med lillebror...dere er jo så heldige <3 hvem vet...kanskje jeg dukker opp en helg og holder deg med selskap:):)
...for jeg savner deg så masse..
Klem klem

gult hus i svingen sa...

med din positive holdning går dette veien for dere alle 4, Kristin:) Rørende å høre hjertelyden til lillegutt:) 4 måneder går fort....tenk på deg selv og dine nå, kos deg:)

Ha en fin tirsdagskveld, vi skal se Snøballkrigen på NRK1:)

Gollass sa...

Åh for en spennende og hærlig tid du er inne i, masse lykke til i tiden fremover;-)
Klem Elin

Kristin Kreativius sa...

<3 takk jenter!

Anna Sofia sa...

åh du är så tapper och så duktig mamma och fru du kristin! Kram

Elisabeth, innerst i veien sa...

Du har en riktig innstilling til utfordringene. ☺