søndag, januar 30, 2011

NisseAvdelingen for Vimser.

Da Gud hadde skapt jorda, så St. Peter ned på den og sa: -  Afrika fikk tørke,  Sør-Amerika fikk flom, i Nord-Amerika fikk de tornadoene og Østen fikk jordskjelv, men Norge slipper jo unna alle slike katastrofer?
Da flirte Gud litt lurt og sa: - Bare vent til de får NAV!
 Denne passer veldig godt i kveld. Vi sitter litt smånervøse og venter på 'dommen' i morgen. Vi har endelig fått et møte med NAV (etter utallige telefoner og forespørsler) ettersom hverken jeg eller Stian har fått syke- og dagpenger ennå. En god måned har gått siden Stian ble permitert fra jobben sin pga få oppdrag. Det er også straks en måned siden jeg ble 100 % sykmeldt. Så ikke nok med at vi har måttet gå oppå hverandre her hjemme når begge lengter ut i jobb, så har vi måttet krangle ukentlig med NAV... Det tærer på skal jeg si dere!
 Kjære NAV; Jeg skal rose dere opp i skyene med det samme dere fortjener det! Det lover jeg! Inntil da får dere ikke blomster av meg.

6 kommentarer:

Størstepia sa...

Huff da.
Ja NAV er ikke akkurat verdens mest effektive, heller ikke veldig enkle. Må ta en tur ned til NAV her i byen snart jeg også, for jeg går ut i permisjon til fredag og ennå har jeg ikke hørt noe om fødselspengene mine... (Fikk et brev av de for 5 uker siden hvor det sto at de skulle behandle saken min snarest og IALLEFALL innen 3 uker... Gir du det a...)

Lykke til, håper virkelig det ordner seg, kan tenke meg det tærer på å gå sånn. Også har man jo rett på de pengene liksom!!!

Klem fra størstepia

gult hus i svingen sa...

håper dere blir enige med NAV:) Aldri enkelt når det blir sånn, Kristin:) Krysser fingrene for at alt ordner seg for dere:)

Varme klemmer fra Trine:)

Anna Sofia sa...

åh dom verkar helt blåsta dom där myndigheterna.. och det är nog jag med.. va menade du med: Er veldig spent på bytte...att du ville se hur jag gjort om? ellerförstod jag det fel? :P Först trodde jag det var någon bytte (tolkade det som låda eller behållare till något) som du blev sugen på att ha.. jag tänkte; vilken?.. haha.. jag måste nog lära mig norska bättre.. fast å andra sidan är jag inte säker på att det inte var det du menade ändå...haha!

Skjerstad sa...

Nei men er de trege på Nav. Håper det ordner seg for dere ;) Kanskje du må ut og kjøpe blomster i dag du ;)

Lykke til og ha en fin fin uke Kristin :)
Klemmer fra Janne

Helene sa...

Takk for koselig hilsen inne hos meg! Så koselige blogger du har, her kommer jeg til å stikke innom flere ganger :)

Lykke til med NAV, håper virkelig det løser seg til det beste for dere.

Gollass sa...

Ingenting som er verre enn slunken kasse. Kamp mot NAV kan være tøft, men stå på!!
Klem Elin