onsdag, januar 05, 2011

Kåre og Kari Krykke.

De har blitt mine venner. En venn i hver hånd...
bildet er lånt fra mammanett.no. Visste dere at jeg er en av 7.7%?! 7.7% av alle gravide bruker nemlig krykker som avlastning for bekkenet under svangerskapet.

Dessuten har jeg satt ny rekord! I 'hvor-kjapt-klarer-Kristin-å-tråle-IKEA-rundt'. Nå lurer dere sikkert på hvordan i all verden jeg klarte å sette rekord med dette evinnelige bekkenet mitt, men det var nok Stians fortjeneste... Siden helsa ikke tåler at jeg tråkker rundt, særlig ikke mange kilometer på kjøpesentergulv, fant Stian en rullestol som jeg ble plassert nedi. Dere skulle sett den farten mellom hyller med kjøkkenstæsj, kurver med sofaputer, reoler med duftelys og pynteting! Jo, da, bekkenet fikk hvilt det, men nå har jeg kink i nakken så det holder!


Det skulle ha stått slike 'pass-opp'skilt rundt hvert hjørne på IKEA i går!

5 kommentarer:

gult hus i svingen sa...

Skjønner Stian er som de fleste menn, vil komme fort gjennom hyllene på Ikea:) Vi må til Ikea uten mennene våre, tror jeg hvis nytelsen skal bli stor:) Håper du fikk snappa med deg noe i farten da:) Håper bekkenløsninga går fort over etter fødselen jaffal:)

Klemmer til deg Kristin, husk du må pass på dæ sjøl:)Trine:)

Anna Sofia sa...

haha.. det skulle jag vilja sett! vilket härligt par på ikea med rullstol, hehe!

ja är han inte underbar med sina ljud! han pratar på massa nu, speciellt på skötbordet, som är favoritplatsen!
Men idag har han haft ont i magen stackaren, har svårt att äta i lugn och ro.. måste nog ta tag i det ja...

Miss ya to! Kram

Skjerstad sa...

Ha ha ;) Typisk ;) Jeg ser dere for meg . Full fart og mor lettere svett Knis :)Men fra det ene til det andre- bekkenløsning er jo ikke noe godt. Håper det går seg til . Du har jo en snill man som hjelper deg da :)

Ønsker deg en fin fin dag !!
Klem fra Janne

Eline sa...

Hehe, det var nok litt av et syn. Kan tro Remy hadde blitt glad hvis han kunne komme seg gjennom Ikea med meg i rullestol. Han hadde bare dytta meg forbi alle hyllene uten å stoppe!
Bekkenløsning er noe helevetes drit. Jeg kommer meg ikke opp av senga om morgningen lenger. Håper ikke det blir verre for deg med tiden!
Ha en fin dag videre.
Stor klem

hobbyvimsa sa...

Ha ha!!Kjenner meg igjen her..Da vi giftet oss for snart 4 år siden hadde vi vært å handlet inn til bryllupet i Sverige,på tur hjem skulle en sliten vimse absolutt innom ikea..Jeg var veldig dårlig av leddgikten å støtta meg til en krykke..Mannen min fant ut at dette gikk for seint og at kona var for dårlig til dette og plasserte meg i en rulle stol.Han er som menn flest og liker ikea best når en er på vei ut døren,og sitter i bilen på tur hjem.Jeg der i mot satt i rullestolen og reiv til meg varer etter beste evne..Fikk jammen med meg det jeg skulle,så ja dette var en kjent ikea tur hii!!!

Klem Linda:)