mandag, januar 03, 2011

Lille baby og nyttårsforsett

Nå er vi over halvveis i svangerskapet! Jippi! Og Skrekk! Det ble noen lange måneder meg kvalme, og det ser ut til at det blir flere lange måneder med bekkenløsning... Men det går utrolig fort likevel! Snart må vi begynne å tenke på kjøp av vogn, vi må skaffe ny seng til Eline, slik at baby kan ta over sprinkelsengen, og hvor i all verden skal vi gjøre av alle babyklærne?? 

Baby vokser og er en aktiv liten gutt:) Og det er helst på kvelden, når jeg har lagt meg at han begynner sparkeshowet sitt! Da gjør det ikke noe å ikke få sove med det første:) Vi er 21 uker på vei nå, og baby er ca 26 cm og snart 400 gram! Magen tyter ut! ...kan hende det har noe å gjøre med all maten i julen og...

2010 var året for 'Den Store Bleiekrigen'. Det kom vi på for sent, og fikk ikke hamstret inn så mange pakker som vi ville... Håper de fortsetter med salget, for 4 pakker libero til 45 kroner er slettes ikke værst! Ei heller 60 coop-bleier til 4.90!
 ...Noen pakker ble det. 

Så til mine ynkelige forsøk på nyttårsforsett.

-Drikk mere vann!
-Godter kun i helgene! (derfor spiste vi som gale i går for å kvitte oss med restene av julegodteriet. Ha-ha:D)
-Sette opp middagsliste og følge den!
-Gjøre storinnkjøp en gang i uka.
-Spare mer (...vi har ei vogn å kjøpe. Huset får jeg spare til etterpå...)
-Trene mer (mja... med et koko bekken begrenser det seg litt)
-Være kreativ


Godt nyttår godtfolk! Med eller uten forsett:)

3 kommentarer:

eventyrLise sa...

Jeg fikk handlet inn 130 pakker bleier :) VELDIG glad jeg gjordet det, for når jeg var innom kiwi i dag så jeg at tilbudet er over.

Eline sa...

Å, det har gått så fort! Tenk at du er 21 uker allerede.
Jeg hamstret heller ikke, men Rema har fortsatt to for en og Rimi har fortsatt noe de og. Dumt at jeg ikke kjøpte, men vil liksom ikke kjøpe så mye før babyen er her og jeg vet det er noen som skal ha de. Får plukke med meg noen nå før alle tilbud er over!
Nyttårsforsettene dine er veldig like de som burde være her og, så får prøve å holde dem!
Ha en flott dag videre.
Stor klem

gult hus i svingen sa...

GODT NYTT ÅR til deg også, Kristin:)
Fine forsetter for det nye året, synes jeg:)
Har faktisk kasta både julegodteri og bakst jeg nå:) Til min manns fortvilelse, han ville hatt det med på jobb:) Får huske det etter årets jul:)
Klem fra Trine:)