tirsdag, januar 11, 2011

Vi har kosa oss

hos svigerfar og Marianne i Hokksund, og hos svigermor i Åmot i helgen! Jeg er virkelig heldig som ble giftet inn i slike en herlig og litt sprø familie:) Føler jeg sklir så godt inn:)

Eline passet på å sjarmere alle der nede, og ollemol, falfal, bessemol, falmol og tante Ida falt pladask for henne tror jeg:) De har iallefall stått på pinne for oss i 4 dager til ende! Fetter Leander ble Elines store helt:)
*På Dovre stoppa vi å spiste lunsjen vår.  Eline slurpet i seg sottelademelk, og var superflink hele turen! *
Farfar, Stian og Eline dro på lekebutikken for å kjøpe kuleramme til Eline. Det ble noen store handleposer fylt med nye leker! * Milli, hunden og Eline ble kompiser * Helten, fetter Leander og Eline fant tonen med en gang, og lekte godt sammen:) *

Eline har forresten imponert familiemedlemmene med sang og telling i helgen. Det går i Ro, ro til 'piskeskjær'. og 'Lille katt' (sangen som Ida, Emils søster synger). Hun teller som sagt til 20, det vil si, tallet 15 blir utelatt hver gang. Men det har vel ingen ting å si vel!  Mammaen er veldig stolt!

1 kommentar:

gult hus i svingen sa...

herlige bilder fra en flott tur, Kristin:) Fetter Leander og Eline koser seg sammen , det ser jeg på bildene ja:) Artig at Eline synger, det fineste jeg vet er når småbarn synger kjente sanger, og gjerne har sin egen tekst og uttale:) Søtt:) Sjarrmerende med telling også:) 15 er ett helt unødvendig tall, er såå enig med Eline:)
Håper dere alle 3 får en super dag:)
Klemmer til deg og dine fra Trine:)