torsdag, januar 27, 2011

Snuppa

skal få seg kostyme til karneval i barnehagen om noen uker:) I dag har jeg laget en prototype av et kostyme jeg har tenkt på. Hun må jo få kle seg ut som noe hun kan relatere til, noe hun er interessert i og glad i. Så det blir enten Ida fra Lønneberget eller Tngeling... Det er en utfordring med begge disse to; enten må hun flette håret sitt slik som Ida har det, og Eline + hårstell er et kapittel for seg selv. Eller så må hun gå med 'den farlige jakken'. Vingene er jo selve prikken over i-en på Tingeling-kostymet... Så vi får se. Fin skal hun nå bli uansett jenta mi:)

Tusen takk for mange fine navneforslag! Ja, det er bare å fortsette å lesse på, linken blir liggende til høyre her:) Nå har jo statistisk sentralbyrås navneliste for 2010 kommet, og til min forskrekkelse så jeg at Eline ligger på 20 på topp-listen for Nord Trøndelag.  Ser også at dobbeldtnavn er ute, og at det er de korte navna, og gjerne 'oldeforeldre-generasjons-navnene' som kommer. ...Så var vi ikke så nytenkende like vel, og snart vil vel verden være fylt av Eliner og *****er (ja, vi har nok bestemt oss for guttenavn. Og håper at resten av Norge venter litt med å sette det på topp10-lista!)
Et kosebilde av Eline som baker knekkebrød.

4 kommentarer:

Skjerstad sa...

Eline snuppa er så god , ser så konsentrert ut da ;) Jeg var inne å så på navneforslagene som hadde kommet inn , mange fine navn :) Jeg venter i spenning på hva dere har bestemt dere for ;) Min sønn heter Snorre, ikke så mange som heter det :)

Klæmma !

Gollass sa...

Ser ut som om hun koser seg masse;-)
Klem Elin

gult hus i svingen sa...

søte Eline har teket på baking, ser jeg:) Skikkelig bakermesteremne dette:) Jeg tror dere har valgt Elias, har det på følelsen:) har vel kommet med mange nok forslag jeg nå;)

Si det da, Kristin:)

Torsdagsklem fra Trine:)

Pia sa...

Spennende det med navn! Det blir jo det rette navnet med en gang man begynner å bruke det!
Lykke til!